Konferenca “Mundesi dhe sfida per krijueset e Tiranes ne artet pamore” qe u zhvillua te henen, (19 dhjetor) ne Tirane eshte aktivitet i projektit, “Nje dite eshte tani: Tirana kryeqytet i mundesive te barabarta per artistet ne artet pamore” zbatuar nga”Refleksione” mbeshtetur nga Bashkia e Tiranes, ne kuader te programit, #TEYC2022.