About admin

This author has not yet filled in any details.
So far admin has created 20 blog entries.

Refleksione” inaguroi në Galerinë Kalo, në Tiranë, ekspozitën ”Gjithꞔka që dua”.

“Refleksione” inaguroi në Galerinë Kalo, në Tiranë, ekspozitën ”Gjithꞔka që dua” me krijime të artisteve të Tiranës, në artet pamore, aktivitet i projektit: “ Një ditë është tani:Tirana kryeqytet i mundësive të barabarta për artistet”mbështetur nga Bashkia e Tiranës në kuadër të programir, #TEYC2022. Në më shumë se 30 krijime artistike të ekspozuara , krijueset

“ TEYC2022 stimulon të rinjtë të bëhen më proaktivë për çështjet që i shqetësojnë ata , si dhe më të prirur për të shfrytëzuar mundësitë ekzistuese .”

“ TEYC2022 stimulon të rinjtë të bëhen më proaktivë për çështjet që i shqetësojnë ata , si dhe më të prirur për të shfrytëzuar mundësitë ekzistuese .” • Ky aktivitet organizohet në kuadër të programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022 #TEYC2022 me mbështetje financiare nga @kongresi_rinor_kombetar në bashkëpunim me @bashkiatirane #TEYC2022 #tirana #youth #EuropeanYouthCapital2022

Te rinjtë dhe të rejat në bashkinë gjirokastër ndajnë përvojat kundërshtimet ndaj diskriminimit dhe pabarazisë gjinore.

Te rinjtë dhe të rejat në bashkinë gjirokastër ndajnë përvojat kundërshtimet ndaj diskriminimit dhe pabarazisë gjinore. Mirëpritëm sot informacionin për kuadrin ligjor kombëtar kundër diskriminimit dhe pabarazisë gjinore dhe njohuritë për pjesëmarjen e shqiperisë në konventat europiane për një shoqëri me mundësi të barabarta.

“Fuqizimi i rinisë si kampione e barazisë gjinore – Vlerë thelbësore e identitetit evropian”

Gjatë takimit prezantues të projektit “Fuqizimi i rinisë si kampione e barazisë gjinore - Vlerë thelbësore e identitetit evropian”, financuar nga @kongresi_rinor_kombetar, në bashkëpunim me @bashkiatirane në kuadër të programit @tiranaeyc2022, te rinjtë u nxitën: • Për të ndërmarrë nisma dhe promovuar aktivizmin rinor në komunitetin e tyre. • Për të kundërshtuar steriotipet gjinore. •Për

“Arti i rinisë katalizator ndryshimesh pozitive”

Në Tiranë u zhvillua sot treinimi artistik : “Arti i rinisë katalizator ndryshimesh pozitive" në kuadër të programit #TEYC2022 dhe projektit :”Fuqizim i rinisë kampione e barazisë gjinore-vlerë thelbësore e identitetit europian" zbatuar nga Refleksione, mbështetur financiarisht nga “Kongresi Rinor Kombëtar” në bashkëpunim me “Bashkia Tiranë”. Treinimi artistik nga Prof. Genti Gjikopulli, në Liceun Artistik

“Refleksione u bë pjesë  e aktivitetit të  organizuar nga Bashkia Tiranë në kuadër të “Javës Europiane të Mobilitetit.” 

• “Refleksione u bë pjesë  e aktivitetit të  organizuar nga Bashkia Tiranë në kuadër të “Javës Europiane të Mobilitetit.”  •Njohuritë për sigurinë dhe sinjalistikën  rrugore me të cilat u njohen pjesëmarrësit në këtë aktivitet në kushtet kur në Shqipëri ndodhin aksidente të shumta që rezultojnë me humbje jete janë përherë shumë të dobishme që situata

Go to Top