“Refleksione” inaguroi në Galerinë Kalo, në Tiranë, ekspozitën ”Gjithꞔka që dua” me krijime të artisteve të Tiranës, në artet pamore, aktivitet i projektit: “ Një ditë është tani:Tirana kryeqytet i mundësive të barabarta për artistet”mbështetur nga Bashkia e Tiranës në kuadër të programir, #TEYC2022.

Në më shumë se 30 krijime artistike të ekspozuara , krijueset e kryeqytetit në artet pamore, shpalosën talentin e tyre, larminë e teknikave dhe materialeve artistike dhe me artin e tyre dëshmuan për mundesitë e barabarta që Tirana, në vitin e titullit #TEYC2022 u ka krijuar për t’u zhvilluar si artiste dhe ndikiar me artin e tyre në ndryshimin pozitiv social, ne progresin dhe emancipimin e shoqërisë lidhur me rolin e krijimtatatisë së tyre dhe ekuilibat gjinorë edhe në artet pamore.

Për më tepër shikoni në galeri :